Kunde- og brukerkonferanse 2022

I 2022 arrangerer HDO den årlige Kunde- og brukerkonferansen, med mulighet for å delta 2 dager for de som ønsker dette. Konferansen vil være hybrid, slik at de som ikke kan delta fysisk kan følge konferansen digitalt.

Informasjon om konferansen

I 2022 går HDO kunde og brukerkonferanse av stabelen på Gjøvik! Vi ser frem til å ønske dere velkommen til den hvite by ved Mjøsa her HDO har sin base. 

Nytt av året er også at arrangementet vil gå over to dager for de som ønsker det. Onsdag 26. januar klokken 14.00 starter vi opp med parallellsesjoner. Valget står mellom et besøk i kontorlokalene og datahallene på HDO, et dypdykk i den nye kommunikasjonsløsningen KAK, et besøk på AMK Innlandet eller et besøk på NTNU for et innblikk i helserelatert utdanning og teknologi.

På kvelden samles vi på Strand Hotel for en bedre felles middag med litt underholdning.

Torsdag 27. januar er det duket for hybridkonferanse. Vi håper å se så mange som mulig av dere fysisk tilstede i salen, men vil også ha muligheten til å ønske dere velkommen digitalt. Mer informasjon om program, parallellsesjoner og annet praktisk vil legges ut på hdo.no fortløpende ettersom det blir klart. 

Meld deg på her!


Fant du det du lette etter?