Foreløpig program for kunde- og brukerkonferansen

Programmet for HDOs Kunde og brukerkonferanse 2021 er nesten klart! Rekkefølge er tilfeldig, og det vil komme noen innlegg til når programmet står helt ferdig tidlig i januar. 

Kunde og brukerkonferanse 2021.png

Vi er stolt av å kunne presentere et foreløpig program som inneholder mange spennende tema. Konferansier Anders M Tangen vil lede oss gjennom dagen, og vi håper følgende fordrag vil falle i smak.

Når koronapandemien satte Norge på hodet i mars 2020 førte det til en ekstrem situasjon for mange av HDO sine kunder. Representanter fra Oslo, Bergen og Trysil legevakt vil fortelle om hvordan dette opplevdes på deres kontrollrom, og vi får også et innblikk i hva som foregikk inne på HDO denne perioden. En slik ekstraordinær situasjon krever raske beslutninger og effektive løsninger. Kristiansund akuttmottak brukte radioterminaler innad i kohorter og intensiv for å spare tid og ressurser i tillegg til å få en sikrere kommunikasjon. På St.Olavs Hospital ble hvite biler tatt i bruk for transport.

Leverandør  av ny kommunikasjonsløsning innen akuttmedisinkjeden vil være på plass innen konferansen går av stabelen. Vi får høre om hvordan prosessen har foregått, hva den nye løsningen vil gi av funksjonalitet og valgt leverandør vil presentere seg selv.

Vi hører om Legevaktindeks og Re-aimed som støtteverktøy, og i tillegg får vi også et innblikk i fremtidens AMK-løsning og hva som kommer her av ny teknologi og nye muligheter.

Meld deg på HDOs kunde- og brukerkonferanse her!