HDO Kunde og brukerkonferanse i ny drakt!

26. og 27. januar 2022 arrangerer HDO den årlige kunde og brukerkonferansen. Denne gangen vil konferansen gå over to dager for de som ønsker det. Selv om vi håper å se så mange som mulig av dere fysisk tilstede i salen, vil vi også ha muligheten til å ønske dere velkommen digitalt. 


I 2022 går HDO kunde og brukerkonferanse av stabelen på Gjøvik! Vi ser frem til å ønske dere velkommen til den hvite by ved Mjøsa her HDO har sin base. 

Nytt av året er også at arrangementet vil gå over to dager for de som ønsker det. Onsdag 26. januar klokken 14.00 starter vi opp med parallellsesjoner. Valget står mellom et besøk i kontorlokalene og datahallene på HDO, et dypdykk i den nye kommunikasjonsløsningen KAK, et besøk på AMK Innlandet eller et besøk på NTNU for et innblikk i helserelatert utdanning og teknologi.

På kvelden samles vi på Strand Hotel for en bedre felles middag med litt underholdning.

Torsdag 27. januar er det duket for hybridkonferanse. Vi håper å se så mange som mulig av dere fysisk tilstede i salen, men vil også ha muligheten til å ønske dere velkommen digitalt. Mer informasjon om program, parallellsesjoner og annet praktisk vil legges ut på hdo.no fortløpende ettersom det blir klart. ​

Meld deg på her!

Velkommen til HDO Kunde og brukerkonferanse 2022! ​