Hopp til innhold
logo

Nødnettdagene 2021 gjennomført

1. og 2. desember arrangerte DSB Nødnettdagene 2021. HDO deltok på konferansen og fikk godt med faglig påfyll og hilste på flere av våre kunder, samarbeidspartnere og andre detakere. 

Publisert 08.12.2021
Sist oppdatert 05.01.2023

1. og 2. desember var det duket for Nødnettdagene 2021 i regi av DSB. To hele dager med fullt program ga HDO en god mengde faglig påfyll, og ikke minst kunne vi fysisk møte flere av våre kunder og samarbeidspartnere. I programmet stod blant annet krisehendelsene fra skredet i Gjerdrum og raset i Jølster på agendaen, samt fremtidens nødnett, sambandsreglement og mye mer. 

I tillegg til å kunne ta med oss erfaringer og behov fra ulike foredrag, hadde HDO også egen stand. Vi hadde en godt besøkt stand med gode samtaler og diskusjoner, og fikk informert mye om blant annet opplæring, radioterminaler og ulike prosjekter og løsninger HDO jobber med. På denne standen hadde vi også med en demo av tjenesten Akuttvarsling for nødnett i sykehus, og denne skapte stor interesse og nysgjerrighet blant mange av de besøkende. 

HDO takker for i år og håper vi sees ved de neste nødnettdagene. To blide hdo ansatte

Fant du det du lette etter?