logo

Vi søker radioingeniør

Vi søker nå etter radioingeniør for mobile klientløsninger i nød- og beredskapskommunikasjon. Er du den serviceorienterte, nysgjerrige og strukturerte personen vi leter etter? 

Publisert 26.04.2022
Sist oppdatert 05.01.2023

Ambulansearbeider som snakker i bilmontert radio

Arbeidet med å modernisere og utvide porteføljen i tråd med den nasjonale nødmeldetjenestens fremtidige behov skjer parallelt med at dagens utstyr skal fungere og driftes på beste måte. Dette arbeidet skjer samtidig med utviklingen av fremtidens nød- og beredskapskommunikasjon basert på LTE, hvor HDO også er en viktig bidragsyter. Denne stillingen vil være en stilling som kombinerer drift av dagens løsning, men som også bidrar inn i arbeidet med utvikling av ny løsning.

Arbeidsoppgaver som vil inngå for stillingen vil blant annet være å drifte og forvalte eksisterende og fremtidige mobile radioterminaler som brukes i den nasjonale medisinske nødmeldetjenesten, delta i utviklingen av nye nødnett tjenester, fange opp og dokumentere behov og krav fra brukermiljø, samt delta i prosesser med leverandører. Dessuten vil det å utarbeide veikart for tjenestene fremover i samsvar med selskapets strategi, delta i prosjektarbeid og følge opp eksterne og interne leverandører være en del av stillingen.

Ønsker du å lese mer om eller søke på stillingen som radioingeniør? Trykk her. ​