Jobb og Karriere

HDO har hatt en kontinuerlig vekst fra 2006 og frem til nå. I dag fremstår HDO som et stort felleseid helseforetak med nærmere 70 ansatte. HDO er med dette et av de større IT miljøene i Innlandets teknologihovedstad Gjøvik.
Her har HDO tilknytning til infrastruktur som gjør det mulig å ivareta HDOs eier- og driftsansvar for brukerutstyr tilknyttet Nødnett for Helse, samt nærhet til en av landets ledende universiteter innen teknologi og sikkerhet (NTNU Gjøvik), og flere andre store teknologibedrifter. 

HDO har den siste tiden ansatt flere nye medarbeidere, og det er også gode muligheter for internt avansement. For oss er det viktig å ta vare på de dyktige medarbeiderne vi har, bygge et godt miljø og tilby gode tjenester utad.

Høres dette interessant ut?
Følg linken under og finn ut mer om oss.

Søk jobb hos oss

HDO består av mange personer med bred og variert kompetanse, og vi har alle til felles at vi er omgjengelige og imøtekommende. Her kan du lese litt om et utvalg av våre ansatte:

Møt våre ansatte


Lyst til å søke jobb hos oss? Her er linken til en oversikt over evt. ledige stillinger i HDO:

Ledige stillinger

Fant du det du lette etter?
Tilbakemeldingen vil ikke bli besvart. Ikke send personlig informasjon, for eksempel epost, telefonnummer eller personnummer.