logo Helsetjenestens driftsorganisasjon for nødnett

Kunde og brukerkonferansen i 2023!

I 2023 går HDO kunde og brukerkonferanse av stabelen på Gjøvik i hybrid utgave! Vi ser frem til å ønske dere velkommen til den hvite by ved Mjøsa hvor HDO har sin base. Nå er det endelig duket for at vi trygt kan møtes igjen, vi håper så mange som mulig har anledning til å ta turen, slik at vi kan bli bedre kjent og knytte forbindelser på nytt. 

Publisert 25.10.2022
Sist oppdatert 06.01.2023
Bilde av to blide hdo ansatte

Nytt i år! 

Nytt av året er også at arrangementet går over to dager for de som ønsker å delta fysisk. Som et ekstra tilbud så har vi arrangert nye spennende parallellsesjoner som starter onsdag 1.februar klokken 14. Valget står da mellom et besøk i kontorlokalene til HDO, et besøk på AMK Innlandet eller et besøk på NTNU for et innblikk i helserelatert utdanning og teknologi.  

På kvelden samles vi på Strand Hotel for en uformell felles middag.  

Konferansedagen 

Torsdag 2.februar er det duket for hybridkonferanse. Vi håper å se så mange som mulig av dere fysisk til stede i salen, men vil også ha muligheten til å ønske dere velkommen digitalt.  

Mer informasjon om program, parallellsesjoner og annet praktisk vil legges ut på hdo.no fortløpende ettersom det blir klart.  

Velkommen til HDO Kunde og brukerkonferansen 2023!  ​

​Her melder du deg på!​