logo Helsetjenestens driftsorganisasjon for nødnett

Informasjon om HDOs kunde og brukerkonferanse

Sett av datoen 2. februar! HDO står igjen klare til å invitere til den årlige Kunde og brukerkonferansen. I 2023 går konferansen av stabelen på Gjøvik som en hybrid utgave - med mulighet for å delta både fysisk og digitalt. 

Bilde av tre mennesker på rad med HDOs logo i hjørnet.

HDOs Kunde og brukerkonferanse 2023 arrangeres som en hybrid konferanse. Deltar du fysisk er det mulig å være med på arrangementet både 1. og 2. februar, i form av paralellsesjoner samt felles middag på Strand Hotell på kvelden dag 1 og selve konferansen dag 2. Alternativt kan du velge å delta kun på konferansedagen 2. februar, enten fysisk eller digitalt.

Vi ønsker dere alle hjertelig velkommen til konferanse uansett deltakerformat!

Meld deg på her! (Bindende påmelding fra 19.01.23)
Ved ønske om å stille på stand ber vi dere om å ta kontakt på kundemottak@hdo.no​

Frist for påmelding med fysisk deltakelse var 25. januar
Frist for påmelding med digital deltakelse: 31. januar


Rekkefølgen er ikke fastlagt, og endringer kan forekomme. Programmet vil bli oppdatert med tidspunkt når alle innlegg er bekreftet.På grunn av endrede regler for universell utforming på vår hjemmeside kan vi denne gangen ikke love å publisere konferanse på nett i etterkant. Meld deg derfor på i dag for å være sikker på å få med deg årets konferanse!

Program i PDF

    ​​​​​

    De som deltar fysisk har mulighet til å være med på paralellsesjoner 1. februar, i tillegg til selve konf​​​eransen 2. februar. Paralellsesjonene v​il være henholdsvis besøk i HDOs kontorlokaler, besøk på AMK Innlandet (kun for AMK-personell) eller et besøk på NTNU for et innblikk i helserelatert utdanning og teknologi. ​​​​​​​​​

    ​For de som ønsker overnatting ved Quality Hotel Strand Gjøvik, ber vi dere om å oppgi HDO som referanse ved bestilling.​
    ​​​

    Sist oppdatert 27.01.2023