logo Helsetjenestens driftsorganisasjon for nødnett
Bilde av en mann som ser på pc-skjermer

Jobb og karriere

HDO har hatt en kontinuerlig vekst fra 2006 og vi er i dag over 70 ansatte. HDO er med dette et av de større IT-miljøene i Innlandets teknologihovedstad Gjøvik, med kunder over hele landet. 

HDO er et av de større IT miljøene i Innlandets teknologihovedstad Gjøvik.
Her har HDO tilknytning til infrastruktur som gjør det mulig å ivareta HDOs eier- og driftsansvar for brukerutstyr tilknyttet Nødnett for Helse, samt nærhet til en av landets ledende universiteter innen teknologi og sikkerhet (NTNU Gjøvik), og flere andre store teknologibedrifter. 

HDO har den siste tiden ansatt flere nye medarbeidere, og det er også gode muligheter for internt avansement. For oss er det viktig å ta vare på de dyktige medarbeiderne vi har, bygge et godt miljø og tilby gode tjenester utad. I tillegg ser vi nytten av fersk kunnskap og nye perspektiver som lærlinger og traineer gir. HDO tar inn to lærlinger hvert år som bidrar til kontinuerlig faglig fornyelse i bedriften. Samtidig er HDO medlemsbedrift i Trainee Innlandet, og gjennom denne ordningen rekrutteres det traineer som er i HDO mellom 8 og 24 måneder. Traineene har ulike bakgrunner, alt ettersom hva HDO har behov for.

Høres dette interessant ut?
Følg linken under for å finne ut mer om HDO. Her finner du også utlyste stillinger som du kan søke på.

Søk jobb hos oss

HDO består av mange personer med bred og variert kompetanse, og vi har alle til felles at vi er omgjengelige og imøtekommende. Her kan du lese litt om et utvalg av våre ansatte:

Møt våre ansatte
Sist oppdatert 05.01.2023