logo Helsetjenestens driftsorganisasjon for nødnett

Møt Øyvind i Applikasjonsforvaltning

- Det er mange ting som rører seg i Helse om dagen, og det er spennende og engasjerende å delta i flere av disse prosjektene.

Øyvind Hårstad er 38 år og kommer i fra Biri. Han er en iherdig fotballtilhenger, interessert i jakt og friluft, og som person er han utadvendt og engasjert.

Øyvind gikk Elektronikk og EL-kraft på Høgskolen i Gjøvik(Nå NTNU Gjøvik). Deretter jobbet han ved HAPRO med prototyping og produksjon innen elektronikk, før han begynte ved HDO som prosjektdeltager i utrullingen av nytt Nødnett for Helse. Han ble ansatt i HDO i 2013, og i skrivende stund har han jobbet her i 5 år og 12 dager.

Nå jobber Øyvind hos HDO som løsningsansvarlig for kontrollromsløsningen i Nødnett Helse, og har ansvaret for videreutvikling og forvaltning av denne. Det er et veldig viktig og spennende arbeid, og ingen arbeidsdag er lik. Det går mye i prosjektledelse, og koordinering innad og utad mot kunder og leverandører. Om man har ønsker eller innspill til kontrollromsløsningen så er det bare å ta kontakt.

Arbeidsmiljø og organisasjon

Øyvind trives sosialt sett veldig godt på HDO. Det er et godt arbeidsmiljø med mye aktiviteter, men det er ikke alt man rekker å være med på i en travel hverdag som småbarnsfar. 

- "HDO har en aktiv fantasyleague i fotball, som bidrar til arbeidsmiljøet på en positiv måte. Selv om det er en tung høst der for min del.."

I HDO som organisasjon er det muligheter for mange spennende arbeidsoppgaver, samt å videreutvikle seg som en fagperson. Øyvind er en av de som har videreutviklet seg meget i sin tid på HDO, og han har lært seg veldig mange nye ting som han ikke kunne i fra før. HDO er en veldig ryddig og behagelig arbeidsgiver. Det er en god ledelse og fleksibilitet organisasjon, som utfyller hverandre.

​- "Det beste med arbeidsdagen min er at man gjør en viktig jobb for å skape en bedre hverdag for våre kunder og brukere. Det er spennende og få lov til å være med på å påvirke, og ta del i videreutviklingen av fremtidens teknologi innenfor helsetjenesten."

Bilde av en blid Øyvind

Sist oppdatert 05.01.2023