logo Helsetjenestens driftsorganisasjon for nødnett

HDOs opplæringssenter på Gardermoen

Opplæringsenheten ligger ved Oslo Lufthavn på Gardermoen, i gangavstand fra offentlig kommunikasjon som fly, tog og buss samt 7 egne parkeringsplasser på stedet.  Ved opplæringsentreret tilbys kurs organisert av HDO, men lokalene kan også leies av helsetjenestens brukere.

Operatørplasser ved opplæringssenteret

​Generell informasjon

HDO sitt opplæringsenter består av ett klasserom med 9 operatørplasser med tilhørende radioterminaler samt et pauserom som også kan benyttes som møtelokale til inntil 10 personer. Klasserommet har i tillegg integrasjon mot AMIS og Transmed.

Lokalene er utstyrt med helt enkle kjøkkenfasitiliter (kaffetraktere, vannkoker, microbølgeovn og kjøleskap). Tilgang til vann og oppvaskmaskin er i gangen rett utenfor våre lokalene og deles med andre leietakere av bygget.

WC er i gangen rett utenfor og deles også med andre leietakere.

Det er et kontor tilknyttet lokalene. Det er her også tilgang på printer for de som leier lokalene. 

Ta kontakt med opplaring@hdo.no for mer informasjon.

Opplæringsenheten ligger ved Oslo Lufthavn på Gardermoen, i gangavstand fra offentlig kommunikasjon som fly, tog og buss, samt har 7 egne parkeringsplasser på stedet. Se kart for hvor du kan gå for å komme til lokalene.

Kart over området

Kart over området.

 

Adresse: Fridtjof Nansensveg 17, 2060 Gardermoen

Link til kart

HDO har 7 parkeringsplasser. 3 ved bygget og 4 rett ved innkjøringen til parkeringsområdet. Disse er merket med skilt. Ved parkering av bil ta kontakt med instruktør for å få utdelt parkeringsbevis som må legges i frontrute. Dette må leveres inn igjen ved kursdagens slutt, eller etter avtale med instruktør ved kurs over flere dager. 

Det er 2 klasserom hvorav det ene er oppsatt med integrasjon mellom ICCS, AMIS og Transmed. Begge klasserommene har smartboard tilknyttet en operatørplass for bruk til demonstrasjon av funksjoner på ICCS, pc til bruk for presentasjoner, projektor, flip-over og whiteboard. Med andre ord, det meste av det som trengs for å kjøre kurs. 

Det ene klasserommet har hev/senk bord.

Klasserommene leies ut til brukere i helsetjenesten dersom det ikke er annen aktivitet pågår. Nødnettsrelaterte kurs prioriteres, men også andre typer kurs/øvelser som ønskes gjennomført med egne kursholdere er mulig.

Kurs

I tillegg til de to klasserommene som HDO har på opplæringssenteret på Gardermoen, er det et lite møterom med maksimal kapasitet på 10 personer.

Møterommet er utstyrt med prosjektor, lerret og whiteboardtavle samt internettilknytning.

Møterommet kan leies ut til brukere av helsetjeneste dersom det ikke er annen aktivitet som pågår. Nødnettsrelaterte kurs prioriteres.

Det er et klassesett på 10 radioterminaler for både Sepura og Motorola tilknyttet klasserommene. Det er også en bilradio tilgjengelig. Det er derfor mulig å gjennomføre radioterminalkurs dersom det er ønskelig å bruke lokalene til dette. Radioterminalene er inkludert i leieprisen.

Opplæringssenteret på Gardermoen er også lokaler som kan benyttes som reserve-AMK i kortere eller lengre periode dersom en AMK-sentral skulle være nede over tid. Dette er en tjeneste som bestilles separat. Dersom dette blir aktuelt vil opplæringsaktiviteter som er planlagt i denne perioden bli avlyst.

Sist oppdatert 15.04.2024